Πολιτικη Απορρητου

Ποιοί είμαστε

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://shop.torosidis.gr.

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη “hash”) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Cookies

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα προσωρινό cookie για να προσδιορίσουμε αν ο φυλλομετρητής σας δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και θα διαγράφει μόλις κλείσετε τον φυλλομετρητή σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε “Να με θυμάσαι”, η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το post ID του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Αν έχετε ζητήσει επαναπροσδιορισμό συνθηματικού, η διεύθυνση IP θα περιλαμβάνεται στο email επαναπροσδιορισμού.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ’ αόριστον. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια που ακολουθούν, αντί να τα κρατάμε σε ουρά συντονισμού.

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Που θα σταλούν τα δεδομένα σας

Τα σχόλια επισκεπτών ενδέχεται να ελέγχονται μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας της επιχείρησης μας για ηλεκτρονικές πωλήσεις των προϊόντων μας είναι: https://shop.torosidis.gr.

Η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr  δεσμεύεται για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου. Η ηλεκτρονική δήλωση προστασίας απορρήτου ισχύει για τα δεδομένα που συλλέγονται από την τοποθεσία https://shop.torosidis.gr.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr μπορεί να υιοθετήσει νέους όρους χρήσης των υπηρεσιών του, συμπεριλαμβανομένων των χρονικών ορίων που θα διατηρούνται στην υπηρεσία του https://shop.torosidis.gr, τα ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), οι σελίδες χρηστών, ή/και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που αναρτά ή/και δημοσιεύει ο χρήστης.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα :

 α) όταν ο επισκέπτης/χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες της

 β) όταν προβαίνει στη αγορά προϊόντων

 γ) όταν επισκέπτεται τις σελίδες της ή/και εισέρχεται στα προωθητικά/διαφημιστικά προγράμματά της και

δ) όταν συμμετέχει στους διαγωνισμούς.

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται υποχρεωτικά για τις χρήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι τα εξής:

για την εγγραφή,

Όνομα  – Επώνυμο – Ηλικία – Ε-Mail,

ενώ για την πραγματοποίηση αγορών,

Όνομα – Επώνυμο – Ε-Mail – Τηλέφωνο – Διεύθυνση – Τ.Κ. – Πόλη – Χώρα και ΑΦΜ στην περίπτωση των πελατών χονδρικής.

Είναι δυνατόν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται τα παρακάτω είδη προσωπικών δεδομένων:

(α) πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή του χρήστη καθώς και με τις επισκέψεις του, και τη δραστηριότητά του, στην ιστοσελίδα μας https://shop.torosidis.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές. Στις πληροφορίες αυτές συμπεριλαμβάνεται :

  • Η διεύθυνσης IP
  • Η γεωγραφικής του θέση
  • Το είδος και η έκδοση του φυλλομετρητή που χρησιμοποιεί
  • Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί
  • Η πηγή παραπομπής του
  • Η διάρκειας της επίσκεψής του
  • Οι σελίδες που προσπέλασε
  • Οι διαδρομές πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

(β) πληροφορίες που χορήγησε κατά την εγγραφή του στην ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

(γ) τις πληροφορίες που χορηγεί κατά την συμπλήρωση του προφίλ του στην ιστοσελίδα ή σε συνδεόμενες εφαρμογές

Συμπεριλαμβάνονται :

  • Το όνομα του
  • Οι φωτογραφίες του προφίλ του
  • Το γένος του
  • Η ημερομηνία γέννησης
  • Η οικογενειακή του κατάσταση
  • Τα ενδιαφέροντα και οι ασχολίες
  • Οι λεπτομέριες εκπαίδευσης και επαγγελματικής δραστηριότητας.

(δ) τις πληροφορίες που παρέχει στην ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr με σκοπό την εγγραφή του ως αποδέκτη των ενημερώσεων και των ενημερωτικών δελτίων της επιχείρησης μας με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

(ε) τις πληροφορίες που παρέχει στην ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που ενδεχομένως διατίθενται σε αυτή ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων του χρόνου, της συχνότητας και του τρόπου της χρήσης των υπηρεσιών).

(στ) τις πληροφορίες που σχετίζονται με αγορές που πραγματοποιεί σε προϊόντα στην ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός τους, της διεύθυνσής τους, του αριθμού τηλεφώνου τους, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ).

(ζ) τις πληροφορίες που δημοσιεύει/αναρτά στην ιστοσελίδα ή σε συνδεόμενες εφαρμογές με σκοπό την δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο.

(η) κάθε άλλη προσωπική πληροφορία που επιλέγει να αποστείλει στην ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τη χρήση της ιστοσελίδας https://shop.torosidis.gr, ή συνδεόμενων εφαρμογών, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική ή στις σχετικές σελίδες της ιστοσελίδας https://shop.torosidis.gr ή σε σχετιζόμενες εφαρμογές.

Η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη για:

(α) τη διαχείριση της ιστοσελίδας https://shop.torosidis.gr και των συνδεόμενων εφαρμογών

(β) για την αποστολή των προϊόντων μας που έχουν αγοραστεί με τη χρήση της ιστοσελίδας https://shop.torosidis.gr.

(γ) για την προώθηση όλων των νόμιμων παραστατικών που εκδίδει η επιχείρηση για κάθε συναλλαγή με το χρήστη.

(δ) για την αποστολή στον χρήστη ειδοποιήσεων και ενημερώσεων τις οποίες ο ίδιος έχει αιτηθεί.

(ε) για να παρέχει η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr σε τρίτα μέρη στατιστικές πληροφορίες που αφορούν τους χρήστες

(στ) για τη διαχείριση ερωτημάτων και παραπόνων των χρηστών.

(ζ) για την επαλήθευση της συμμόρφωσης με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας https://shop.torosidis.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών.

Εάν υποβάλλει ο χρήστης προσωπικά στοιχεία για δημοσίευση στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, θα δημοσιεύονται και θα γίνεται χρήση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με την άδεια που παρέχει ο χρήστης.

Οι ρυθμίσεις Απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των στοιχείων του χρήστη στην ιστοσελίδα ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις απορρήτου στην ιστοσελίδα μας ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

Χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή του χρήστη η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr δεν θα διαθέσει τα προσωπικά του στοιχεία σε κανένα τρίτο μέρος για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης του ιδίου ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους.

Η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr θα κοινοποιεί στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μόνο τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη διεκπεραίωση των πληρωμών που πραγματοποιεί ο χρήστης  μέσω της ιστοσελίδας  ή των συνδεόμενων εφαρμογών, καθώς και για την επιστροφή χρημάτων και για τη διαχείριση παραπόνων και ερωτήσεων που σχετίζονται με τις παραπάνω συναλλαγές.

Αποστολή Νewsletter.

Με την εγγραφή του ο χρήστης στο newsletter, αποδέχεται να λαμβάνει ενημέρωση για τα νέα και τις προσφορές για τα προϊόντα της επιχείρησης μας.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ Ή/ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα μας https://shop.torosidis.gr παρέχει το δικαίωμα στους χρήστες να :

  • διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα,
  • να διορθώσουν ή/και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα
  • να ακυρώσουν την εγγραφή τους,

οποτεδήποτε επιθυμούν , στέλνοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@torosidis.gr.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr δεσμεύεται ότι δεν θα προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή με οποιοδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών της σε κανένα τρίτο.

Η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr μπορεί να παρέχει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών της σε τρίτους μόνο εάν :

  • Έχει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών για την παροχή προσωπικών δεδομένων
  • Η παροχή των προσωπικών δεδομένων προς τρίτους που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr είναι αναγκαία για την υλοποίηση των παραγγελιών των χρηστών.
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr μπορεί να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών:

(α) στο βαθμό που είναι υποχρεωμένη από το νόμο

(β) σε σύνδεση με υφιστάμενη ή ενδεχόμενη νομική διαδικασία

(γ) για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νομικά της δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους για την αποφυγή απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)

Εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου , η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr δεν θα διαθέσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σε τρίτα μέρη.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πληροφορίες που συλλέγει η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr δύνανται να μεταφερθούν και σε χώρες, οι οποίες δεν εφαρμόζουν νόμους προστασίας των προσωπικών δεδομένων ανάλογους με αυτούς που υφίστανται στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Ζώνη.

Προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα οι χρήστες ή σε συνδεόμενες εφαρμογές μπορεί να καταστούν διαθέσιμες, μέσω του διαδικτύου.

Η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr δεν μπορεί να αποτρέψει τη χρήση, ή την αθέμιτη χρήση, των πληροφοριών αυτών από άλλα πρόσωπα.

Ο χρήστης αποδέχεται ότι είναι σε γνώση του το ενδεχόμενο της μεταφοράς προσωπικών πληροφοριών όπως αυτή περιγράφεται στην παρούσα Ενότητα.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr τηρεί τις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη για έξι μήνες μετά την διαγραφή του από αυτήν.

Κατά παρέκκλιση στην ιστοσελίδα https://shop.torosidis.gr θα διατηρoύνται έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών εγγράφων) που περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα:

(α) στο βαθμό που αυτό απαιτείται από το νόμο

(β) έγγραφα που είναι σχετικά με οποιαδήποτε υφιστάμενη ή ενδεχόμενες νομικές/δικαστικές διαδικασίες

(γ) για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νόμιμά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών προς τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

MailPoet

Ενημερωτικά δελτία και emails του MailPoet

Εάν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο ή εάν είστε μέλος του ιστοτόπου μας (μπορείτε να συνδεθείτε) ή εάν έχετε κάνει μια αγορά στη σελίδα μας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Θα σας στείλουμε μόνο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία έχετε εγγραφεί για να λάβετε ή που αφορούν τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Για να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιούμε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας παρέχετε. Ο ιστότοπός μας καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία για την αποφυγή καταχρήσεων του συστήματος.

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της υπηρεσίας αποστολής του MailPoet. Αυτή η υπηρεσία μάς επιτρέπει να παρακολουθούμε τα ανοίγματα και τα κλικ στα ηλεκτρονικά μας μηνύματα. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο των ενημερωτικών δελτίων μας.

Καμία άλλη αναγνωρίσιμη πληροφορία δεν παρακολουθείται εκτός αυτού του ιστότοπου πέρα από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το MailPoet δημιουργεί και αποθηκεύει δύο cookies εάν χρησιμοποιείτε το WooCommerce και το MailPoet μαζί. Αυτά τα cookies είναι:

Όνομα cookie: mailpoet_revenue_tracking
Λήξη cookie: 14 μέρες.
Περιγραφή cookie: Σκοπός αυτού του cookie είναι να παρακολουθείτε σε ποιο ενημερωτικό δελτίο που αποστέλλεται από τον ιστότοπό σας έχει γίνει ένα click-through και μια επακόλουθη αγορά στο κατάστημα WooCommerce.

Όνομα cookie: mailpoet_abandoned_cart_tracking
Λήξη cookie: 3,650 μέρες.
Περιγραφή cookie: Ο σκοπός αυτού του cookie είναι να εντοπίσει έναν χρήστη που εγκατέλειψε το καλάθι του στο κατάστημα WooCommerce, ώστε να μπορέσει να του στείλει ένα ενημερωτικό δελτίο από το Mailbox.

Σημείωση: Ο χρήστης πρέπει να είναι μέλος και επιβεβαιωμένος συνδρομητής.

WooCommerce

Συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας στο κατάστημα μας.

Τι συλλέγουμε και αποθηκεύουμε

Καθώς επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα παρακολουθούμε:

  • Τα προϊόντα που έχετε δει: θα το χρησιμοποιήσουμε για να δείξουμε, για παράδειγμα, προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα
  • Τοποθεσία, διεύθυνση IP και τύπος προγράμματος περιήγησης: θα τα χρησιμοποιήσουμε για σκοπούς όπως ο υπολογισμός του ΦΠΑ και το κόστος αποστολής
  • Διεύθυνση αποστολής: θα σας ζητήσουμε να εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση, ώστε να μπορούμε, για παράδειγμα, να εκτιμήσουμε το κόστος αποστολής πριν πραγματοποιήσετε μια παραγγελία αλλά και για να σας στείλουμε την παραγγελία!

Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης cookies για να παρακολουθούμε το περιεχόμενο του καλαθιού ενώ περιηγείστε στον ιστότοπό μας.

Όταν αγοράζετε από εμάς, θα σας ζητήσουμε να παράσχετε πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας / πληρωμής και τις προαιρετικές πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς, όπως:

  • Να σας στείλουμε πληροφορίες για τον λογαριασμό σας και την παραγγελία σας
  • Απαντήσεις στα αιτήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών και των παραπόνων
  • Διεκπεραίωση πληρωμών και πρόληψη απάτης
  • Ρύθμιση του λογαριασμού σας για το κατάστημά μας
  • Τήρηση των νομικών υποχρεώσεων που έχουμε, όπως ο υπολογισμός των φόρων
  • Βελτίωση προσφορών καταστήματός μας
  • Να σας στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα, εφόσον επιλέξετε να τα λαμβάνετε

Αν κάνετε λογαριασμό, θα αποθηκεύσουμε το όνομα, διεύθυνση, email και τηλεφωνικό αριθμό, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις μελλοντικές σας παραγγελίες.

Γενικότερα αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για όσο χρόνο χρειαζόμαστε τις πληροφορίες για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε και δεν είμαστε υποχρεωμένοι νομικά να συνεχίσουμε να το διατηρούμε. Για παράδειγμα, θα αποθηκεύουμε πληροφορίες παραγγελίας για XXX χρόνια για φορολογικούς και λογιστικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις χρέωσης και αποστολής.

Επίσης, θα αποθηκεύουμε σχόλια ή κριτικές, αν επιλέξετε να τα αφήσετε.

Ποιος στην ομάδα μας έχει πρόσβαση

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε :

  • Στοιχεία παραγγελίας όπως τι αγοράστηκαν, πότε αγοράστηκαν και που θα έπρεπε να σταλούν, επίσης
  • Πληροφορίες πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, και πληροφορίες χρέωσης και αποστολής.

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στην εκτέλεση των παραγγελιών, να επεξεργαστούν τις επιστροφές και να σας υποστηρίξουν.

Τι μοιραζόμαστε με τρίτους

Μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτους που μας βοηθούν να παρέχουμε για τις παραγγελίες σας υπηρεσίες αποστολής και υπηρεσίες αποθήκευσης· για παράδειγμα —

Πληρωμές

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω του PayPal. Κατά την επεξεργασία των πληρωμών, ορισμένα από τα δεδομένα σας θα μεταβιβαστούν στο PayPal, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το συνολικό ποσό αγοράς και τα στοιχεία χρέωσης.

Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική απορρήτου του PayPal για περισσότερες πληροφορίες.

WooCommerce Shipping & Tax

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with external services. Learn more about how this works, including what you may want to include in your privacy policy.

Akismet

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες που σχολιάζουν σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν την υπηρεσία anti-spam Akismet. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης θέτει σε λειτουργία το Akismet για τον ιστότοπο, αλλά περιλαμβάνουν συνήθως τη διεύθυνση IP του σχολιαστή, τον user agent, τη διεύθυνση παραπομπής και τη διεύθυνση ιστοτόπου (μαζί με άλλες πληροφορίες που παρέχονται απευθείας από τον σχολιαστή όπως το όνομα, η διεύθυνση και το ίδιο το σχόλιο).

Ultimate Member

Φόρμες

Το Ultimate Member σας προσφέρει φόρμες για εγγραφή χρηστών, σύνδεση και προφίλ.

Μέσα από αυτές τις φόρμες συλλέγετε προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες σας.

Θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην πολιτική απορρήτου σας ποια προσωπικά δεδομένα καταγράφονται όταν κάποιος υποβάλει / συμπληρώσει μία από τις φόρμες, γιατί τα συλλέγετε, τι κάνετε με αυτά τα δεδομένα και πόσο καιρό τα κρατάτε.

Πόσο κρατάμε τα δεδομένα σου

Οι καταχωρημένες πληροφορίες εγγεγραμμένων χρηστών διατηρούνται στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας σας επ ‘αόριστον.

Τα δεδομένα μπορούν να εξαχθούν ή να αφαιρεθούν κατόπιν αιτήματος των χρηστών μέσω του υπάρχοντος μηχανισμού εξαγωγής ή διαγραφής δεδομένων του WordPress.

Εάν συγχρονίζονται δεδομένα σε μια 3rd party υπηρεσία (π.χ. Mailchimp μέσω της επέκτασής μας MailChimp), τα δεδομένα διατηρούνται εκεί μέχρι να διαγραφούν.

Που στέλνουμε τα δεδομένα σου

Το Ultimate Member δεν στέλνει δεδομένα χρήστη εκτός της ιστοσελίδας από προεπιλογή.

Εάν έχετε επεκτείνει τη λειτουργικότητα του πρόσθετου (π.χ. να αποστέλλει καταχωρημένα δεδομένα χρήστη στο MailChimp μέσω της επέκτασης μας MailChimp, αυτές οι πληροφορίες χρήστη μπορούν να μεταβιβαστούν σε αυτές τις εξωτερικές υπηρεσίες. Αυτές οι υπηρεσίες ενδέχεται να βρίσκονται στο εξωτερικό και εκτός της ΕΕ.

WebKinder Google Analytics

Google Analytics

  1. Based on our legitimate interests (i.e., interest in the analysis, optimization, and economic operation of our online offer within the meaning of Art. 6 (1) lit. DSGVO), we use Google Analytics, a web analytics service provided by Google LLC (“Google”). Google uses cookies. The information generated by the cookie about the use of the online offer by the users are usually transmitted to a Google server in the USA and stored there.
  2. Google is certified under the Privacy Shield Agreement, which provides a guarantee to comply with European privacy legislation (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).
  3. Google will use this information on our behalf to evaluate the use of our online offer by users to compile reports on the activities within this online offer and to provide us with further services related to the use of this online offer and the internet usage. In this case, pseudonymous usage profiles of the users can be created from the processed data.
  4. We only use Google Analytics with activated IP anonymization. This means that the IP address of the users will be shortened by Google within member states of the European Union or in other contracting states of the Agreement on the European Economic Area. Only in exceptional cases will the full IP address be sent to a Google server in the USA and shortened there.
  5. The IP address submitted by the user’s browser will not be merged with other data provided by Google. Users can prevent the storage of cookies by setting their browser software accordingly; Users may also prevent the collection by Google of the data generated by the cookie and related to their use of the online offer as well as the processing of this data by Google by downloading and installing the browser plug-in available under the following link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.
  6. For more information about Google’s data usage, settings and opt-out options, please visit Google’s websites: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/partners (“Google’s use of your data when you use websites or apps of our partners”), https://policies.google.com/technologies/ads (“Advertising use of data”), https://adssettings.google.com/authenticated (“Managing information Google uses to show you ads”).
  7. Incidentally, the personal data will be anonymized or deleted after a lapse of 26 months.

Opt-out for Google Analytics[google_analytics_opt_out]

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η ιστοσελίδα μας https://shop.torosidis.gr δεσμεύεται να προστατεύει την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της.

Η επιλογή του πάροχου υπηρεσίας φιλοξενίας γίνεται με κριτήριο των τεχνολογιών και των διαδικασιών ασφαλείας που διαθέτει για την προστασία των δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση , χρήση ή κοινοποίηση.

Για παράδειγμα, όταν μεταφέρονται απόρρητες πληροφορίες (όπως ο αριθμό της πιστωτικής κάρτας ή το κωδικός πρόσβασής) μέσω Internet, παρέχεται προστασία με τη χρήση κρυπτογράφησης, όπως το πρωτόκολλο SecureSocketLayer (SSL).

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι η αποστολή πληροφοριών μέσω του διαδικτύου παρουσιάζει έμφυτα προβλήματα ασφάλειας και κατά συνέπεια δεν δύναται η ιστοσελίδα μας https://shop.torosidis.gr να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω αυτού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από την ιστοσελίδα μας https://shop.torosidis.gr να του παρέχει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες κατέχει και τον αφορούν.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

Σας γνωστοποιούμε ότι έχετε δικαίωμα :

Πρόσβασης στα δεδομένα σας,

Διόρθωσης των δεδομένων σας σε περίπτωση ανακρίβειας,

Διαγραφής των δεδομένων σας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,

Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας,

Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας,

Διαβίβασης των δεδομένων σας σε άλλη εταιρεία,

Καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση ατυχούς συμβάντος παραβίασης των δεδομένων σας.